tiistai 26. syyskuuta 2017

Kolmannes piinapäivistä

...on jo lusittu! Kuten aikaisemminkin, tähän asti piinapäivät on mennyt tosi hyvin. Juurikaan en ole uhrannut ajatuksia sille, onko viimeisin inssi onnistunut. En ole toistaiseksi kytännyt jokaista aivastusta tai haukotusta "haa! ihan selvä raskausoire!" Koska ikäänkuin ihminen ei haukottele muuta kuin raskautuessaan...

Ikävä kyllä tässä on tosiaan vielä 2/3 piinapäivistä jäljellä, joten ehdin vielä kiihdyttää itseni hyvään kyttäämistahtiin. Ja koska pelkkä mahdollisten raskausoireiden kyttääminen ei ole tarpeeksi; olen aiemmin kuluttanut viimeiset päivät siihen kasvavaan paniikkiin - mitä jos ne kuukautiset alkaa? Joo, koska yritys aina päättyy joko niihin (kuukautisiin) tai positiiviseen raskaustestiin, niin tottakai se alkaa kohta pyöriä mielessä että päättyykö tämäkin kierto samaan lopputulokseen. Ei kai sitä ajatuskuviota oikein voi estääkään siis?

Toisaalta en haluaisi lietsoa itselle yltiöpositiivista asennetta. Ihan sen varalta, jos ei haluttua lopputulosta saavuteta, niin sitä vaan tipahtaa korkeammalta.

Toistaiseksi en ole siis ahdistellut vaimoa uteluilla 
- tuntuuko miltään
- onko mitään oireita
- aivastitko sä äsken? et normaalisti aivasta
- miks oot väsynyt, onko se oire?
- oot tosi nuhainen, sehän on raskausoire
- onko vieläkään mitään tuntemuksia

Bonus! En ole myöskään googlettanut yhtään raskausoiretta. Hyvä mä!

2 kommenttia:

 1. Sit jos tästä teillä alkaa raskaus, niin varotan! Raskausoireet tarttuu ja pahasti! L on ajoittain yhtä raskaana ku mäkin :D
  Mut mua jännittää teidän puolesta ihan hulluna, kääääääk!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mä uskon! :D Olis muuten mielenkiintoista lukea sun blogista myös vähän näistä L:n oireista.. :D

   Me mennään vieläkin tosi hyvällä fiiliksellä. Tässä kierrossa on jotenkin paljon parempi olla myös henkisesti, kun ei koko ajan kytätä niitä kaikkia mahdollisia oireita. Ollaan vaan. Kyllä me sitten huomataan tärppäsikö vai ei. Niiiiiin paljon helpompaa kun ei anna näiden piinapäivien sotkea ja hallita!

   Poista

Kiitos kommentista!