torstai 14. syyskuuta 2017

Lähtölaskentaa, taas

Tähän kiertoon on nyt varattu folliultra. Toivotaan, että tulokset on rohkaisevia ja saadaan jollain tapaa järkevä yritys kasaan tähänkin kiertoon, joka todennäköisesti jää meidän viimeiseksi. Kaikella tunteen palolla toivotaan tottakai, että tää vimeinen inssi olisi se, joka tuottaa tulosta ja voidaan lopettaa siihen positiiviseen raskaustestiin. Jos ei, niin täytyy tehdä uusia suunnitelmia ja varmaankaan inssit ei ole silloin enää se reitti, jolla jatketaan.

Hankala pysyä realistina ja objektiivisena asian suhteen: vaikka koko matka ei olekaan tähän inssiin vielä päättymässä, vaan sitä voi jatkaa vieläkin. Silti rajapyykkinä häämöttävä "viimeinen inseminaatio" kuulostaa aika kohtalokkaalta ja lähes joltain tuomiolta, hah. We'll see.

6 kommenttia:

  1. Tiedän/muistan fiilikset... pelottavaa ja jopa ahdistavaa. Toivottavasti tämä kerta olisi nyt se oikea <3

    VastaaPoista
  2. Komppaan Nipsua! Toivottavasti tämä olisi Se kerta. :) Täälläkin nuo ahdistavat fiilikset on edelleen hyvin muistissa. Meillä kävi onneksi niin ihana tuuri, että juuri sillä viimeisellä kerralla tärppäsi. Toivotaan teille samaa! Tsemppiä!

    VastaaPoista
  3. Toivottavasti on viimeinen, eikä muita kuvioita tarvitsisi edes miettiä ;) Me päätettiin pitää välikierto, joten senkin edestä jännätään teidän puolesta. Peukut pystyssä lähetetään positiivisia tuulia sinne!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!