keskiviikko 6. syyskuuta 2017

Dpo 14

Tänään on dpo 14. Tehtiin pari päivää sitten yksi puhtaasti negatiivinen testi, joten toiveet tästä kierrosta ei ole enää kovinkaan korkealla. Tarkoituksena oli kuitenkin tänään aamulla tehdä uusi raskaustesti, mutta tuo klo 4:50 herätys ei juurikaan innostanut siihen testin tekoon, joten suosiolla jätettiin nyt vielä testaamatta.

Mun osalta nää viimeiset piinapäivät on sujuneet huonosti, haha. En melkein itsekään kestä sitä älytöntä oireiden tarkkailua - varsinkin, kun oikeastaan mikä tahansa niistä sopii esimerkiksi ihan perusflunssaankin. Toisaalta en jaksaisi enää odottaa tulosta, toisaalta ärsyttää ylipäänsä sen (jälleen) negatiivisen testituloksen mahdollinen näkeminen.

Jos pari päivää vielä, ja sitten uusi raskaustesti.

EDIT// vain puoli tuntia tekstin julkaisemisen jälkeen sain vaimolta töistä viestin, joka kertoi, ettei raskaustestiä tässä kierrossa enää oikeastaan tarvitakaan. Tämä kierto siis loppuunkäsitelty.

4 kommenttia:

 1. Voihan kurjuus :( Meillä uumoillaan samaa, vaikka annettuun päivään on vielä matkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän teille kuitenkin vielä sormet ristissä ja peukalot pystyssä!

   Poista
 2. Eieiei! Voi kuinka oon pettynyt teidän puolesta!
  :( onko teillä tehty aukiolotutkimusta? Oon kuullut, että se saattais jelpata raskautumista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on tehty ja siinä pitäis kaikki olla kunnossa. Kurjana sattumuksena vaan sen jälkeiset kaksi kiertoa jäi välistä. Mäkin oon ymmärtänyt että se saattaa sen verran kuitenkin putsata röörejä, että saattais olla apua pariin seuraavaan kiertoon.

   Pettyneitä ollaan vähän täälläkin. Odotellaan että järki pääsee tunteiden edelle, niin päästään tästä taas uuteen nousuun.

   Poista

Kiitos kommentista!