torstai 7. syyskuuta 2017

Uuteen nousuun?

Harmittaa. Kerta toisensa jälkeen kierrot päättyy kuukautisiin. Kerta kerralta harmittaa edellistä enemmän, ne tuloksettomat inssit, yksinäiset viivat raskaustesteissä. Ja ne kuukautiset.

Neljäs kunnollinen yritys nyt takana (järjestyksessä siis viides, mutta ensimmäinen inssi oli ihan hukkahommaa täysin väärällä ajankohdalla, joka tiedettiinkin jo silloin inssiä tehtäessä) ja yksi vielä edessä. Toivottavasti LH-huippu ajoittuu sopivasti ja saadaan inseminaatioon aika. Viimeinen kierros tätä lajia. Toivotaan ettei tarvitse miettiä jatkoa sen enempää, vaan että viimeisellä kerralla olisi taputeltu se onni, jota tässä odotellaan.

Toisaalta nyt on hyvä hetki vähän levähtää. Irroittautua hetkeksi siitä kahden viikon syklistä ja vaan olla. Vielä ei tarvitse haeskella ovulaation ajankohtaa tai miettiä folliultraakaan. Aina välillä on ihan hyvä muistaa, että tässä elämässä on aika paljon muutakin hyvää. 

4 kommenttia:

 1. Pidän peukut pystyssä! Olette jo liian kauan joutuneet odottamaan vuoroanne! Ei teille lääkäri ole ehdottanut, että lugesteron olisi tukena inssin jälkeen, vaikkei muuten lääkkeille olisi tarvetta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollut vielä siitä puhetta. Katsotaan vielä yksi kierto näin ja päivitetään suunnitelmaa sitten. Toisaalta mahdollisimman luomu kuulostaa hyvältä, mutta täytyy miettiä tarkemmin sitten ens kerralla.

   Poista
 2. Moikka! Minkälainen teillä siis oli toi tilanne ensimmäisen inssin kohdalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi :) Jostain tuntemattomasta syystä ovulaatiotesti näytti positiivista liian aikaisin. Inssin mentäessä siis munarakkula oli pieni, eikä ollut mitään viitteitä että isompi olis jo mennyt. Ja näin jälkikäteen ajatellen, muihin kiertoihin verrattuna, olisi ovulaatio muutenkin ollut "liian aikaisin" kierron pituuteen nähden. Solut oli jo sulatettu ja valmisteltu, niin tehtiin se inssi kuitenkin, vaikka ihme olisi ollut jos siitä olisi raskautunut.

   Poista

Kiitos kommentista!