sunnuntai 26. marraskuuta 2017

Inseminaatio VII - taas odotellaan

Järjestyksessään seitsemäs inseminaatio tehtiin aiemmin tällä viikolla. Ovulaatiotesti ei vielä vilkutellut positiivista, joten pistettiin Ovitrelle-irroituspiikki edellisenä päivänä. Ultrassa follikkeli olikin kasvanut komeisiin mittoihin ja limakalvokin oli kunnossa. Kaverit uiteltiin mestoille ongelmitta ja enää meillä on tehtävänä odotella ja kuluttaa aikaa ne kuuluisat kaksi viikkoa. Nämä pari viikkoa meidän kanssa hengaa myös Lugesteron, jonka kanssa vaimo onkin muutaman päivän jo tehnyt tuttavuutta.

Ruska mainitsikin omassa blogissaan Mehiläisen hunajaiset taksat... Vaikka hinnannousu olikin tosiaan ihan odotettavissa, niin kyllä silti hieman sydäntä kylmäsi kun laskua maksettiin. Toisaalta, vaikka laskun loppusumma onkin melkoisesti kasvanut, niin tämän uuden hoitavan lääkärin kanssa koetaan saavamme parempaa hoitoa. Riippumatta siitä, onko nykyinen lääkäri Mehiläisen vai Väestöliiton mukana tulleita, niin uusi klinikka ja uusi lääkäri tuntuu nyt hyvältä. Ihan vaan sen hoidon sujuvuuden vuoksi. Sekä sen tunteen, että meitä kuunnellaan nyt oikeasti. Monen muunkin asian suhteen olen sitä mieltä, että laadusta ja hyvästä palvelusta kannattaa maksaa hieman ekstraa. 

Nyt on taas hyvä fiilis käydä klinikalla. Toivotaan, että tästä inssistä kuitenkin jo tärppäisi ja voitaisiin lopettaa klinikalla kulkeminen.

11 kommenttia:

 1. Mua jännittää. Eiks toi ovitrelle oo uus pregnyl? Ku pregnyl mun ymmärtääkseni lopetettiin kesällä. Toivon että tää nyt nappaa. Mä en ole myöskään ovisplussaa napannu ennen inssiä, irrotuspiikin avulla menty. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, samaa tavaraa ovat! Sitä mä en tiennytkään että Pregnyl on lopetettu. :o Toi Ovitrelle vaan on noin 5 kertaa kalliimpaa.. Haha.

   Poista
  2. Juu en tiedä mikä siinä lopetuksessa oli pointti. Muistan vaan ku toukokuussa lääkäri sano, et kannattaa ostaa pregnyl nyt ajoissa, koska se poistuu kesällä ja tilalle tulee toinen joka on hintavampi. Ajatuksena erittäin ärsyttävää, koska lapsen saanti hoidoilla on muutenkin jo superkallista, mut ehkä lääkeyhtiöt on nähny tässä taas hyvän markkinaraon.....

   Poista
  3. Aika jännä. Mulle Ovitrellea tarjottiin jo 2015, kun taas E:lle Pregnyl pistettiin viime kuussa. Olin aatoksessa et ne on rinnakkaisvalmisteita, joissa on vaan mystinen hintaero kuten Femar/Letrozol.

   Poista
 2. Hienoa, että asioinnista jää hyvä maku. Se on iso osa tätä hommaa. Vaikka täälläkin kyl toivotaan sormet ristissä, et teidän asiakkuus päättyis toistaiseksi tähän kertaan ;) Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä! Odotus tosin päättyi jälleen kerran negatiiviseen testiin pari päivää sitten.

   Poista
  2. Voi paska. Eipä tähän muuta voi sanoa :( Paitsi, et tietysti tsemppiä jatkoon!

   Poista
 3. Hei! Mielenkiinnolla luen teidän blogia. Me olemme täysin samassa vaiheessa, eli viime viikolla kävimme inssissä. Inssiä edeltävänä päivänä otin irrotuspiikin ja nyt käytän Lugesteronia. Meilläkin on ensimmäistä kertaa lääkkeet mukana touhussa.

  Lohduttavaa lukea, että muillakin on yhtä jännät ja aina niin hitaat päivät menossa. Kiitos siis blogista!

  Toivon sydemestäni, että teitä nyt onnistaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä! Kiva kun olet löytänyt blogin. :) Toivottavasti teillä on tästä kierrosta tärpännyt!

   Poista
 4. Ei tärpännyt täälläkään. :(

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!