perjantai 17. marraskuuta 2017

Uusi yritys potkaistu käyntiin

Parin päivän takainen ultra oli miellyttävä kokemus. Joo, mulle, koska istun aina rauhassa omalla penkillä. Mutta ennenkaikkea tulos oli miellyttävää kuultavaa! Limakalvo voi hyvin ja molemmin puolin pullistelee hyvät follikkelit, joista toinen tuntuu ottaneen kunnon spurtin johtavaksi. Huh! Vähän jännitti, että jos Letroilla ei saada hyvää tulosta aikaiseksi.

Tähän kiertoon lääkäri laittoi vielä lisäksi Lugesteronit inssin jälkeiseksi avuksi. Sekä follin irtoaminen pelataan nyt varman päälle Ovitrelle-pistoksella. Ovitrellen hinnan saa muuten tuntumaan entistäkin suolaisemmalta, jos unohtaa laittaa sen kotiin tullessa jääkaappiin ja joutuu ostamaan uuden... Allekirjoittanut voi vahvistaa sen! 

Ehkä se on tämä pimeä tai joku yleinen uupumus, mutta oon ollut viime aikoina ihan super väsynyt. Eilen kävin töiden jälkeen tosiaan hakemassa vaimon uudet lääkitykset - ja painuin kotiin tullessa samantien päikkäreille. Ovitrellen jäädessä pötköttämään eteiseen. Koska on myös se aika kuukaudesta, nyyhkin puoli iltaa omaa harvaa päätäni ja olin itselleni vihainen. Sen toisen puolen nyyhkin sitten sitä, kun mulle ollaan vihaisia - siis sitä, kun olin itse itselleni vihainen... Haha!

6 kommenttia:

 1. Voi ei, mut virheitä sattuu. :)
  Toivottavasti tämä inssi on nyt vika ja joulukuussa kuullaan hyviä uutisia <3

  VastaaPoista
 2. No höh, uskon et harmittaa ku tyyris pistos meni haaskuun. Toivotaan et piikit jää viimeisiksi ;) Hirmuisesti hyviä ajatuksia ja onnenkantamoista tulevaan! Täällä jännätään mukana :)

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä, tsemppiä, tsemppiä!!! Täällä on kaikki varpaat ja sormet ristissä teidän puolesta. Toivotaan, että tärppää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä vaan on ihan eri fiilis käydä klinikalla, kun uusi lääkäri on samalla ajatusviivalla meidän kanssa. :)

   Poista

Kiitos kommentista!