sunnuntai 12. marraskuuta 2017

Ajatuksia välikierron aikana

Hoitotauko on venähtänyt myös tänne blogin puolelle. Sinänsä mitään uutta asiaa kun ei ole ilmaantunut, eikä toisaalta ole ollut aikaakaan, on ollut oikeastaan ihan miellyttävää sysätä myös kirjoittaminen hetkeksi johonkin unohduksiin.

Tähän kiertoon on nyt syöty letrotsolit ja ensi viikolla käydään ultrassa kurkkaamassa tulosta. Toivottavasti näyttää lupaavalta, jotta päästään taas jatkamaan matkaa! Edellisen kierron ovuloimattomuus venytti kierron ihan uusiin sfääreihin, joten letrotsoleista viimeinen napattiin vasta eilen. En oikein tiedä millaista tulosta ja apua tuosta lääkityksestä nyt varsinaisesti odotellaan, kun aiemminkin follikkelit on usein ollut hyviä ja tilanne muutenkin suotuisa. Mutta katsotaan.

Välikierto on taas ollut kyllä hyvin paikallaan! Vaimon työvurot on olleet outoja ja itse oon tehnyt vaan ihan sairaan paljon töitä, ihan onnettomilla vapaapäivillä. On ollut tosi hyvä hetkeksi sysätä lapsentekoon liittyvät asiat taka-alalle. Eikä tarvetta miettiä, miten työvuorot saisi mahdollisimman järkevästi järjestettyä, jotta kulkeminen klinikalla onnistuisi.

Toisaalta nyt mulla on ollut taas vähän liikaa aikaa ajatella. Yleensä mun kohdalla se ei muutenkaan tiedä hyvää. Mitä lähemmäksi kierron THE MOMENTeli ovulaatio, tulee, sitä enemmän olen ajatellut että mitä jos me ei saadakaan lasta? Edelleenkin meillä on paljon kortteja vielä katsomatta ja kiviä kääntämättä. Mutta kyllä takaraivossa silti jyskyttää ne kuusi aiempaa yritystä, jotka ei ole tuottaneet tulosta. Hiljainen, pieni, päätään nostava epätoivo on kyllä liittynyt mulle seuraksi. Joo, toisaalta toisinaan ovuloimattomat kierrot selittää kyllä osaltaan sen, miksi aiemmat inssit ei ole tuottaneet mitään tulosta. Ja joo, tähän kiertoon otettiin lääkitys tueksi. 

Tuntuu vaan toisaalta turhauttavalta raahautua jälleen kerran sinne klinikalle, maksaa itsensä kipeäksi, toivoa parasta ja toisaalta olla varautunut pahimpaan. Koska tähän asti olemme koko ajan "nauttineet" vain niistä ei-toivotuista tuloksista. 

Tälle vuodelle toivon mukaan päästään tästä meneillään olevasta kierrosta vielä yrittämään kuitenkin. Jos ei tärppää, pidetään joulukuu suosiolla taukoa. Inssi ajoittuisi juurikin hankalaan ajankohtaan, niin helpompaa heti tietoisesti pitää tauko. Toivottavasti toki mitään taukoa ei tarvittaisi, vaan ensi kuussa voitaisiin rauhassa keskittyä raskauteen. Yritän pitää toivoa yllä, mutta oon silti aika skeptinen. Pessimistihän ei toisaalta pety..!

2 kommenttia:

  1. Pessimisti ei pety, mutta on se realiteettien oravanpyörän pyöritys pirun raskasta välillä :/ Helpompaa ois vaan uskoa parasta. Saattaahan se positiivinen tulos yllättää kerralla millä hyvänsä :) Toivottavasti teillä follit pullistuu ja ajoitukset osuu nappiin, niin pääsette tositoimiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi nää kierrot menee jo sinänsä tutulla kaavalla, että inssin lähestyessä ja myös sen jälkeen ollaan oltu sopivan toiveikkaita. :) Mulle on jotenkin piinaavaa odotella sitä, päästäänkö inseminaatio tekemään, haha. Muuten ihan hyvillä fiiliksillä mennään!

      Poista

Kiitos kommentista!