lauantai 16. joulukuuta 2017

Case closed part 7

Ei tärppiä. Reilu viikko sitten tehtiin pari selkeän negatiivistä raskaustestiä, ja lopulta kierto alkoi taas alusta. Mitään massiivista itkuraivokohtausta ei koittanut, mutta täytyy sanoa että kyllä se harmitti. Olosuhteiden ollessa tosiaankin kunnossa, sitä jotenkin luotti että tällä kertaa tärppää. 

Blogin hiljaiseloon ei olekaan muuta syytä, kuin etten tiedä enää mistä kirjoittaisin. Inseminaatiot ja niiden valmistelut ei enää herätä oikeastaan mitään tunteita tai toiveita. Pari viimeistä kertaa ollaan menty ihan vain teknisesti suorittaen. Mikä on toisaalta aika tylsää, kun tässähän kuitenkin pyritään saamaan aikaiseksi jotain vähän isommin elämää mullistavaa. 

Ollaan vaimon kanssa nyt viimeisimmän inseminaation jälkeen hieman mietitty ja makusteltu tulevaa. Inseminaatio ei taida enää olla meidän hoito. Seitsemän inseminaation jälkeen, joista jokainen on tuottanut vain negatiivisen tuloksen, tuntuu että meidän on syytä jatkaa eteenpäin. 

Ei olla vielä oltu yhteydessä klinikalle, mutta ollaan kuitenkin jo hieman päädytty siihen, että ensi vuoden puolella jatketaan mahdollisesti IVF:n kanssa tätä matkaa. Ja toivotaan tulosta. 

7 kommenttia:

 1. Äh, inhottavaa :(
  Toivottavasti kuitenkin ivf olisi teille se juuri oikea tapa millä pieni saataisiin alulle, toivon sitä todella <3
  Rauhallista joulun odotusta ja onnekasta uutta vuotta 2018!
  -Nipsu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hyvää joulunalusaikaa myös teille! Ja tsemppiä loppurutistukseen, ennen kuin teille pikkuinen saapuu. :)

   Poista
 2. Paljon jaksamisia teille! IVF on niin tehokas, että ei voi kuin suositella! Alkionsiirtokin on sitten niin kätevää, etenkin jos tehään lääkkeelliseen kiertoon. Ei tuu paljoo ressiä muusta kuin että muistaa vaan tropit ottaa joka päivä :) Onnea tulevaan vuoteen. Älkää luovuttako!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vielä ollaan hieman kahden vaiheilla IVF:n ja inseminaation kanssa. Tekisi mieli antaa vielä yhdelle lääkkeelliselle kierrolle mahdollisuus... Katsotaan, mitä tuleman pitää! Mukavaa loppuvuotta teille, ja kuin myös tsemppiä tulevaan!

   Poista
 3. Voihan kurjuus. :( Just yks päivä mietinkin teitä, että miten teillä kävi ja sit huomasin saman tien, että oli tullut uusi postaus. Eri merkeissä, mitä olin toivonut.

  Jaksamista ja tsemppiä teille! Ivf on varmasti hyvä ratkaisu. Hyvää loppuvuotta teille ja onnea tulevaan vuoteen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä. :) Ylempänä tuossa jo mainitsinkin, että vielä tekisi mieli antaa toiselle lääkkeelliselle kierrolle mahdollisuus. Toisaalta IVF ja inseminaatio kulkee niin eri sfääreissä, että haluttaisi kokeilla vielä kerran "helpommalla".

   Ihanaa joulunaikaa teille ja hyvää ensi vuotta! :)

   Poista
  2. Totta! Mihin ikinä päädyttekään, se on varmasti oikea ratkaisu. Onnea yritykseen! :)

   Ihanaa joulunaikaa myös teille! :)

   Poista

Kiitos kommentista!