tiistai 2. tammikuuta 2018

Vuosi 2017

Oli hyvä.

Enimmäkseen arkea; töitä, kaupassa käyntiä, siivoamista, koiran lenkitystä. Mutta mikä on arkea parempaa, kun sen jakaa ihmisen kanssa, jonka läsnäolo saa sydämen tykyttämään, suupielet kohoamaan ja mielen iloiseksi?

Tästä vuodesta tehdään edellistä parempi! Uusi vuosi, uudet kujeet - kuten sanonta menee. Kunhan arki ja tämä vuosi on kunnolla polkaistu käyntiin, jatketaan yritystä perustaa perhe. 

Halusimme antaa vielä yhden mahdollisuuden tieteen avustamalle inseminaatiolle. Yritys numero 8, täältä tullaan! Samat lääkkeet apuna, toivotaan että päästään heti vuoden ensimmäisestä kierrosta itse asiaan. Odotan tätä toisaalta innostuneena, toisaalta hieman pelokkaana. Ennenkaikkea kuitenkin toiveikkaana.

8 kommenttia:

 1. Me pidetään teille peukkuja pystyssä ja toivotaan, että tuleva inssi toisi teillekin vihdoin positiivisen tuloksen :)

  VastaaPoista
 2. Onnea tulevaan inssiin, täälläkin peukut pystyssä! :)

  VastaaPoista
 3. Oi oi oi, jännää! KAIKKI peukut pystyssä teidän puolesta! Toivotaan, että uusi vuosi toisi mukanaan onnea. :)

  Tsemppiä ja positiivista tätä vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Toivotaan, että tämä jäisi viimeiseksi, eikä tarvitse miettiä jatkoa tästä eteenpäin!

   Poista
 4. Ei perkule; vaikka sitä omaakin vuoroa oottaa, ni oon kyl sitä mieltä, et kyl nyt jo ois teidän vuoro! :) Me pidetään taukokierto, ottakaa te plussa pois kuleksimasta. Tsemppiä ja rok rok!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!