lauantai 5. elokuuta 2017

How you doin?

Piinapäivät sujuu hyvin. Yllättävän hyvin! Se vähäinen vapaa-aika on kulunut joutuisasti, kun olen imuroinut joka päivä - koiran karvanlähtöaika aiheuttaa kyllä hieman lisäaktiviteettia, haha. Puhumattakaan siitä, kuinka pitkät tovit olen viettänyt harjaten sitä irtoavaa pohjavillaa pois.

Frendien uudelleen katselu, noin kolmattakymmenettä kertaa, on myöskin loistavaa ajanvietettä. Multitaskaajalle Frendit toimii myös hyvin oheisviihteenä, kun samalla yrittää tehdä kolmea muutakin asiaa.

Vaimon kanssa ei olla juurikaan keskusteltu ajan kulumisesta, mahdollisista raskausoireista tai ajatuksista/toiveista viimeisimmän inssin suhteen. Päivät kuluu omalla painollaan ja odotellaan vain minkälaisen lopputuloksen tämä odottelu antaa. Ei liian suuria toiveita, mutta samalla salainen pieni toive siitä niin kovasti toivotusta lopputuloksesta.

Tällä kertaa tehdystä inseminaatiosta on kerrottu vähemmälle määrälle ihmisiä. Kerta toisensa jälkeen on tylsä kertoa siitä negatiivisesta testituloksesta, joten jos tälläkin kertaa se koittaa, niin päästään vähemmällä tylsien uutisten kertomisella. Toisaalta positiivinen testi ilahduttaa varmasti lähipiiriä muutenkin, vaikkeivat yrityksestä olisivatkaan tienneet.

Eli kiitos, ihan hyvin sujuu.

7 kommenttia:

 1. Mua jo jännittää! Koska saa testata???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi viikolla, ei enää montaa päivää 👌🏻 Itse asiassa meidän hääpäivänä, haha.

   Poista
 2. Meillä taitaa olla testipäivät aika lähekkäin! Täällä kans piinat menossa ja virallinen testipäivä on ens perjantaina. Keskiviikkona kuitenkin jo testataan, klinikaltakin sanottiin, että kyllä hyvin alkanut raskaus näkyy jo paljon aiemmin. Pikkusisarusta siis meillä toivotaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä odotteluun! Me ei varsinaisesti olla mietitty milloin testataan. Keskiviikko on se virallinen päivä, mutta tosiaan myöskin meidän hääpäivä. Jos sattuu olemaan negatiivinen tulos, en ole varma halutaanko sitä tietää juuri sinä päivänä.

   Poista
 3. Täältä paljon peukkuja! Itsehän en jaksanut odotella ja tänään 10 dpo testiin ilmestyi kasi viivaa <3. T. Edellinen

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Toivoin niin lukevani teiltä samanlaisen päivityksen, oon pahoillani :( Toivon hurjasti onnea ensi yritykseen! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!