keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Tässä mää

Itsensä kuvaileminen on muuten hitsin vaikeaa. Kuka mä olen? Millainen mä olen?

Olen sairaanhoitaja, kollega, vaimo, tytär ja sisko. Olen ystävä. Salaisesti hieman nörtti - töissä tunnettu ATK-tukena, haha. Rakastan juoksemista ja kuntosalilla käyntiä, mutten oikeastaan jaksa tehdä kumpaakaan. Tässä parhaillaan mietin tekosyitä, miten voisin välttää päivän lenkkeilyn koiran kanssa. 

En tykkää kuunnella musiikkia, mutta tykkään laulaa. Jos kukaan ei kuuntele. Rakastan kauniita asioita, yleensä mielellään myös kalliita. Take away -kahvi kruunaa päivän kuin päivän, vaikka nykyään olen orietoitunut hiukan enemmän teen suuntaan!

Hifistelen. Oikeastaan missä tahansa asiassa. Miksi hankkia vedenkeitin, jos voi hankkia superhienon vedenkeittimen: lämpötilansäätö on toki perustellustikin teenjuojalle tärkeä ominaisuus, mutta ei sentään vedenkeittimenkään tarvitse sisältää led-valoja, sängynpetaustoimintoa tai koiranulkoilutuspalvelua. Tekniikka on tärkeää ja mitä hienompi, modernimpi ja useammilla lisävarusteilla varustettuna - SEN PAREMPI! Tykkään elektroniikasta valkoisena, koska se on kaunista.

Innostun asioista herkästi. Viime viikolla olin ostamassa asuntoa? Meillä on jo yksi, eikä olla tästä ihan piakkoin muuttamassa. Mutta työkaveri yritti myydä mulle/meille omaa asuntoaan - ja mähän olin heti ihan liekeissä. Panostan kaikkeen ihan satakympillä - noin kahden viikon ajan, kunnes kyllästyn. Loistavana esimerkkinä viimeisin innostukseni: hamahelmet. Viikon ajan väänsin tuhat magneettia hamahelmistä. Seuraavan viikon makuutin askartelujani keittiön pöydällä. Nää on näitä mun projekteja. Sama kuvio toistuu aina eri innostuksen kanssa. En kestä edes ajatella, miten monta kesken jäänyttä projektia meidän nurkissa pyörii... ja yksikään niistä ei ole vaimon.

Olen rauhallinen, tulen ihmisten kanssa helposti toimeen. En riitele. Vastustan kaikkia muutoksia.

Haluan joka päivä kertoa jollekin ihmiselle jotain hyvää. 

Sä olet kaunis. 

3 kommenttia:

 1. Satunnainen lukija täällä hei! Oli jätettävä kommentti, kun kuvaus sinusta kuulosti ihan minulta :D T. myös sairaanhoitaja, jolla varsinkin kohta alkavaan kotihoidontukeen nähden on liian kallis maku (mutta onneksi etukäteen hankittuna paljon kauniita –ja kalliita– asioita). Ja jolla on edelleen ainakin kymmenen projektia kesken raskausajaöta, vaikka lapsi lähentelee vuotta. Ja joka on saanut tänä aikana valmiiksi monta muuta projektia, koska niihin on ollut enemmän motivaatiota. Jään seurailemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! :) Ah kunpa hoitoalalta (tai oikeestaan joka muullakin alalla) maksettaisiin enemmän palkkaa, että saisi enemmän ihania asioita. :D Toki valintakysymys, mihin kukin rahansa haluaa käyttää.

   Tsemppiä projekteihin! ;D

   Poista
 2. haha, olipas hienosti kerrottu itsestäsi! Kauheen tutun kuulloista toimintaa !

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!