lauantai 25. maaliskuuta 2017

Moi kevät!

Rakastan kevättä! 

Siitäkin huolimatta, että koira on muutaman kuukauden ajan ihan rapainen ja märkä jokaisen lenkin jälkeen. 
Siitäkin huolimatta, että sukat kastuu ulkoillessa.
Siitäkin huolimatta, että joka toinen päivä on kylmä kun pakastimessa, ja ne loput päivät paahtaa sut hengiltä.

Rakastan kevättä, koska tervetuloa aurinko, vihreät nurmet, hymyilevät kasvot kaupungilla, pidentyneet valoisat tunnit, lintujen laulu ja aurinkolasit.

En voi väittää vihaavani talvea, mutta se kylmyys, tuuli ja pakkanen on ihan lamaannuttavaa. Ulos lähteminen kestää pari tuntia, kun yrittää pukea päälleen kaikki omistamansa vaatekappaleet: ihan vain siksi, että tarkenee viedä roskat ulos. Liikaa lunta ja liian valkoista. Silmiä särkee kun aurinko heijastuu hangesta. Sydäntä särkee, kun viimeksi on nähnyt auringonsäteet ja valon viikko sitten.

Kevät on ihmisen aikaa (tai ainakin mun) ! Kaikki uudistuu, odotetaan kesälomaa ja aurinkoa. Lämpöä. Tästä keväästä ja kesästä tulee paras ikinä. Ajattelen näin joka vuosi. Enkä kertaakaan ole pettynyt.

Mitä vuodenaikaa sä fanitat?

4 kommenttia:

 1. Kevät ja kesä ihan ehdottomasti!! Se fiilis keväällä ku alkaa olee jo kuivaa ja viimiset hiekat lakaistaan pois kävelykaduilta! ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin piristyy ihan täysin! Kestän sen märän ja mudan, kun myös aurinko alkaa pomppia esiin. <3

   Poista
 2. Kevät ja kesä! Vaikkakin viel täl hetkellä toi märkyys ulkona ei oo kiva nuiden koirien kans :'D Mut pikkuhiljaa kevääseen päin ja kesään jota odotan niin kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toi mutainen koira jokaikisenlenkinjälkeen ei välttämättä oo munkaan lemppariasia keväässä... :D Mutta! Se likainen ja märkä koira tarkoittaa kuitenkin onneksi aina sitä, että kevät on jo pitkällä! <3

   Poista

Kiitos kommentista!