maanantai 22. lokakuuta 2018

Vauvajuhlat - yllätyyyyys!

Lauantaina saatiin viettää ihanat vauvajuhlat, babyshowerit, läheisten ja ystävien kanssa. <3 

Ajankohta valikoitui puhtaasti sen vuoksi, että juuri nyt vaimon äiti on meillä kylässä. Oli ihan huikeeta, että hänkin pääsi paikalle! (miniä-anoppi -suhdetta kuvannee parhaiten se, että ranskasta suoraan suomennettuna sana anoppi kääntyy muotoon kaunis äiti) Myös vaimon ihana sisko pääsi onneksi paikalle, vaikka välimatkaa sekä anoppiin että kyseiseen siskoon onkin melko runsaasti. En ehkä kestä, että paikalla oli myös mun ihana sisko, joka oli järjestellyt omat työvuoronsa sopiviksi, jotta pääsi matkustamaan tänne meille! Puhumattakaan kaikista ihanista ystävistä, jotka järjesti oman elämänsä menot niin, että saatiin nauttia heidän seurasta. 

Mä olen monessa suhteessa vähän nihkeä tyyppi. En oikein perusta yllätyksistä, ja sen vuoksi oikeastaan sainkin tietää juhlista etukäteen. Vaimon mielestä tällaiset asiat kuuluukin pitää yllätyksenä, joten salattiin juhlat häneltä - O N N I S T U N E E S T I ! 

Vauva on saanut hurjasti lahjoja jo muutenkin, mutta niin uskomattomalta tuntuu, että tyypit halusi vielä juhliakin meidän pientä. Ja taas lahjoa sitä! Vaippakakun kaikki vaipat tulee taatusti tarpeeseen, jos vaan beibi niihin sopivasti sujahtaa. Sen lisäksi ihanat vaatteet, hoitotarvikkeet ja itse neulotut villa-asut, toukkapussi ja lelut! Miten sitä ei aina muistakaan, miten ihania ihmisiä ympärillä on. Me ollaan vaimon kanssa ihan onnellisuuskuplassa. Paitsi tulevasta beibistä, myös näistä huikeista tyypeistä meidän ympärillä. Jotka onneksi kaikki tulee jatkossa kuulumaan myös vauvan lähipiiriin.

Vauva sai myös pienen kirjan, johon ystävät ja läheiset on laittanut terveisiä sekä meille että vauvalle. Ihan vähän tuli kyynel silmään, kun luin niitä kaikkia ihania sanoja, joita meidän tärkeät tyypit on halunnut meille sanoa. Vitsi me ollaan onnekkaita, kun meillä on tällaisia ihmisiä meidän ympärillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!