keskiviikko 4. lokakuuta 2017

Ei

Jälleen kerran yrityskierto päättyi ennen raskaustestin tekemistä - niihin alkaneisiin menkkoihin. Eihän sille mitään voi.

Piinapäivät meni melko leppoisasti. Oikeastaan vasta eilen tai tänään aloin olla hiukan kärsimätön odottelemaan. Enkä edelleenkään googlettanut raskausoireita tai vahtinut jokaista vaimon aivastusta. Se on toisaalta edistystä! Mutta silti, vaikka piinapäiviin ikäänkuin tottuu ja niihin osaa nyt suhtautua tietyllä rentoudella, enkä enää odottele jokaista testipäivää kuin kerran elämässä tapahtuvaa auringonpimennystä... niin silti, se odotuksen päättyminen ennen alkamistaan, suoraan sanoen vituttaa.

Vaikka tietyllä tapaa en ole enää niin naiviuden perikuva ja kuvittele, että tottahan se raskaus nyt inseminaatiosta alkaa, niin kyllä näköjään jokainen tulokseton inseminaatio harmittaa entistä enemmän. Ei me olla missään jäniksen selässä vielä, että aika tai rahat loppuisi nyt heti kesken, mutta alan olla kohtalaisen väsynyt siihen rumbaan jota tässä saa edelleen pyörittää. Ne kahden viikon syklit, jotka aiemmin mainitsin, you know.

Toistaiseksi ei olla tauon tarpeessa, vaan aiotaan puskea vielä eteenpäin. Seuraavaksi tosiaan lääkärille puhelinaika, jotta saadaan suunnitelmia hiottua ja vietyä projektia eteenpäin. Kohti seitsemättä.

7 kommenttia:

 1. Voihan kurjuus! :( Tsemppiä ja voimia jatkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla tais ottaa aika koville tää nyt, mutta onneks vaimolla meni vähän paremmin.

   Poista
 2. En tiedä tuleeko mun kommentit, kun puhelin ei suostu tekemään yhteistyötä.
  Mutta komppaan Raijaa, voimia jatkoon!

  VastaaPoista
 3. Voi ei. Olisi jo toivonut plussaa teille. Onko nyt siis suunnitelmana ottaa lääkkeitä avuksi? Toivotaan, että alkaa tulosta syntymään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaimon kanssa alustavasti ajateltiin, että kyseltäis tätä lääkkeellistä buustia, kun ei näillä kerroilla ole vielä tullut tulosta. Katsotaan mitä mieltä se meidän omalääkäri on, kun saadaan se puhelinaika hoidettua.

   Ei kyllä tunnu kovin mielekkäältä alkaa enää ihan täysin luomuna kokeilla, niin toivotaan että mennään samoilla linjoilla hoitavan lääkärin kanssa.

   Poista
 4. Toivotaan, että lääkäri on samaa mieltä. Luulisi, että vois olla jo perusteltua parannella mahiksia esim. kahdella munarakkulalla.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!