tiistai 20. kesäkuuta 2017

Sisko, salaisuus ja sen paljastaminen

Päädyimme tilaamaan ovulaatiotestit raskauskeijusta, ihan vaan koska muutkin kuulemma on sieltä tilanneet. Go with the flow! Niiden klinikalta saatavien ovulaatiotestien takia en olekaan aikaisemmin oikeastaan uhrannut kovinkaan paljon ajatuksia testeille, niin olipa yllätys miten monia erimerkkisiä testejä markkinoilla on! Ostimme jotain tavallisia liuskoja, sekä niitä Clearbluen hymynaama -testejä. Eiköhän mekin niillä onnistuta. Positiivinen yllätys, miten "vähän" tilaus maksoi! 

Näistä lapsi-haaveista me ollaan kerrottu mun mummolle sekä meidän molempien äideille. Haluttiin asia jakaa joidenkin ihmisten kanssa, mutta toisaalta pitää yritys lähinnä omana tietona - ei jakseta koko ajan olla päivittämässä tilannetta useaan suuntaan. Äideille kertominen tuntui loogiselta. Molempien pari kaveria myös tietää, koska jonkun kanssahan sitä on pakko päästä asiasta välillä puhumaan! Myös muiden kuin toistemme. Loput lähipiiristä ollaankin pidetty pimennossa ja oltu ratkaisuun tyytyväisiä.

Mun pikkusisko on kuitenkin jo useamman vuoden odottanut innolla, että me saataisiin vaimon kanssa lapsi. Hän odottaa siis hyvin innostuneena. Hän puhuu lokakuun vauvasta säännöllisesti. Lokakuun vauva on elämään jäänyt nimitys meidän lapselle - pikkusiskon ideapankista, enkä tosiaankaan tiedä miksi juuri lokakuu? Viimeksi sunnuntaina vietettiin siskon kanssa iltaa ja yllättäen eräänä puheenaiheena oli lokakuun vauva, haha. Jos kukaan on ikinä ollut innostuneempi jonkun muun perheen perustamisesta, tai edes siitä puhumisesta, vaikkei asia olisi edes ajankohtainen - niin se on mun sisko! En kestä, miten se voi olla niin innoissaan ajatuksesta, että meistä vaimon kanssa tulisi äitejä.

Päätettiin vaimon kanssa kertoa yrityksestä pikkusiskolle, koska ei sitä toisen innostuneisuutta vaan voi ohittaa, onhan se aika ihanaa! Koska olen kuitenkin hyvä isosisko ja käyttänyt elämäni siskon huijaamiseen erinäisillä tavoilla; voitte kuvitella miten hankalaa siskon oli asiaa uskoa. Alun epäilyn, ja vakuuttelun "jos tää on nyt taas vitsi, niin tää on kestänyt jo ihan liian kauan!" jälkeen seurasi lähinnä hieman kyyneliä silmäkulmassa ja hihittelyä. Siitä tulee kyllä ihan paras täti.

Vaikka aluksi tuntuikin tosi hyvältä idealta pitää ihan matalaa profiilia toiveiden kanssa, niin pakko sanoa että tuntuu ihanalta, kun ei tarvi "salailla" asiaa pikkusiskolta enää! Se on muutenkin ihan älyttömän tarkkavainuinen tyyppi ja mä puolestani sellainen lipsauttelija... Jospa seuraavaksi saataisi kertoa positiivisesta raskaustestistä.

2 kommenttia:

 1. Mä kans koen tärkeäksi et osa läheisistä tietää lapsihaaveesta. Oon muutenkin aika turhan avoin aina, et L saa mua toppuutella :D omalle äidille en ole vielä kertonut tämän hetkisestä tilanteesta, hänen kohdallaan odotan vielä tovin.
  Mutta tuo lokakuun-vauva kuulostaa ihanalta, mitä jos siinä on jotain perää ;) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin mielelläni toisaalta kertoisin mm. kaikille! Toisaalta toivon ettei kukaan tietäisi, haha.

   Tällä hetkellä joku maaliskuun vauva tai huhtikuun vauva kuulostaa paremmalta kuin se lokakuun, terveisin malttamaton...

   Poista

Kiitos kommentista!