perjantai 2. kesäkuuta 2017

Kunnolla lomalla

Tämä kierto menee ohi, kun ei saatu tälle päivälle aikaa klinikalle inseminaatiota varten. Hiukan harmittaa, kun pari päivää tarjosivat ei-oo'ta. Toisaalta ei tarvitse käyttää kesälomaa piinapäiviin. Nyt ollaan siis ihan kaikinpuolin lomalla!

Myöhemmin sitten uutta matoa koukkuun ja niin edelleen.

Pitäisi kehittää itselle jostain hiukan kärsivällisyyttä, haha. 

7 kommenttia:

 1. Plääh, ompas tylsä juttu. Voiko kysyä, et missä kaupungissa käytte hoidoissa? Hyvää lomaa sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käydään Helsingissä, kun meiltä on kaikkein lyhin matka sinne. Tylsää kyllä että jää kierto välistä sen takia, ettei klinikalla ole yhtään minkäänlaista aikaa antaa... mutta eihän sille mitään voi.

   Poista
  2. on kyllä tosi harmi juttu, ettei mitään aikaa voinut antaa, kun inseminaatiossa ei kyllä kauaa mene, mutta toki simpan valmistelu vie tunnin. Mutta ehkä tällekkin oli tarkotus, seuraava kerta tuo varmasti onnea mukanaan ;)

   Poista
 2. Aika erikoista. Meidän klinikalla on vain yksi lääkäri ja silti on aina järjestynyt aika inseminaatioon, joita mulle on tehty kaikkiaan yhteensä kymmenen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki myös meidän pääsemiset rajoittaa jonkin verran, ettei ihan mitä aikaa tahansa pystytä ottamaan vastaan. Mutta... seuraavasta sitten taas! Tsemppiä myös sulle!

   Poista
 3. No voihan, uskon et harmittaa :/ Aika jännältä tännekin kuulosti, kun mein klinikalla inssiaika järkätään vaikka samalle päivälle. Omaa lääkäriä ei silloin kyl saada, mut joku kuitenkin. Toki matka-aika-rajoitteet vaikuttaa. Ja mitä tahansa ei kannatakaan ottaa, vaan panostaa ajoitukseen. Vaikkakin se kuukauden odottelu on turhauttavaa kerta toisensa jälkeen. Mut peukut pystyssä, et ens kierrossa natsaa nappiin :) Sillä välin: ihanaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä joku aika olis aina löytynyt, mutta tosiaan työtkin vähän rajoittaa. Ja kiitos ihanasta huomiosta, panostaa ajoitukseen! Tää itseasiassa aika paljon helpotti sitä harmia väliin jääneestä kierrosta. :)

   Loma on ihanaa!

   Poista

Kiitos kommentista!