tiistai 9. toukokuuta 2017

Kuluispa aika nopeammin

Miksi aika menee välillä niin hitaasti? Nyt on viikko inseminaatiosta, mutta tuntuu että siitä on kulunut vähintään jo ikuisuus. 

Viikon aikana ollaan käyty kylässä, ulkona syömässä (pariinkin otteeseen..), vähän shoppailemassa - lähinnä siivoustarvikkeita, hah -, oltu ihan sikana töissä. Sen lisäksi olin viikonloppuna työkaverin luona juhlimassa. Mummomaiseen tapaani otin tosin vain pari lasillista viiniä ja olin jo reilusti ennen puoltayötä pyjama päällä omassa sängyssä.

Viikonloppuna käytiin extra paljon koiran ja vaimon kanssa lenkkeilemässä. Säät oli ihanat! Ilma lämmin ja aurinko paistoi. Nyt ennen varsinaisia kesäkelejä on vielä sopivan lämmintä, mutta samalla viileää ettei tarvitse tukehtua paahteessa. Mustaturkkinen, alusvillalla ja pitkällä päällikarvalla varustettu koirakin kiittää näistä keleistä! Ei mene kauaa, kun jokainen pidempi lenkki täytyy aloittaa uittamalla koira ensin. Talviturkin on koira kuitenkin jo kastellut..!

Tässä pikkuhiljaa pitäisi myös alkaa suunnitella väliaikaista muuttoa. Putkiremontin siirtyminen meidän asuntoon on jo aika lähellä. Nyt ollaan kohta kuukauden päivät nautittu käytävästä raikuvista äänistä. Jotka alkaa klo 7:15. Joka. Ikinen. Aamu. Korvatulpat onneksi on tosi armolliset ja niiden kanssa saa unta vielä pidennettyä hiukan! Olen myös yövuorojen välissä nukkua posottanut koko päivän kotona, vaikka heti meidän asunnon oven vieressä on porattu yhdeksän valtavaa läpireikää lattiaan. Mua väsytti.

Meidän asunnon osalta putkiremontin on luvattu aiheuttavan asumishaittaa kuuden viikon ajan. Taloyhtiön ensimmäisessä talossa remontti pysyi ihan aikataulussa, joten toivon että tää 6 viikkoa on totta myös meidän kohdalla. Evakuointisuunnitelmaa pyöriteltiin muutaman viikon ajan tuossa alkuvuonna. Järjellisimmäksi ratkaisuksi koettiin pitää muutama viikko kesälomaa silloin ja muuttaa lopuksi ajaksi mun äidin luo tuohon muutaman kilometrin päähän. Tätä odotellessa...

Sekä piinapäivät, että putkiremontti - voi, menkää molemmat nopeasti!

1 kommentti:

  1. Remontit on ihottavia! Mekin jouduttiin muuttamaan pian 2vuotta sitten 5viikoks pois kotoa ja koko asunto piti tyhjentää! Rankkaa oli, tsemppiä teille evakkoaikaan! Ja psst, odotan innolla inssin lopputulosta <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!