maanantai 15. toukokuuta 2017

Case closed

Tavallaanhan sekin on säästöä, jos ei tarvitse tehdä raskaustestiä, koska menkat ehtii alkaa ensin. Tällä kertaa "kolmas kerta toden sanoo" -sanonta meni pieleen. Nyt alkaa jo vähän harmittaa, vaikka sinänsä kaikki ovet on vielä avoinna. Hermot alkaa olla hiukan kireällä tuon käytävässä ja naapuriasunnossa metelöivän putkiremontin vuoksi, niin ehkä siksi tän tuloksettoman inssinkin ottaa vähän raskaammin. Tai ehkä siksi, että olen ihan superherkkis, haha. 

Vaimo varasi aamulla ajan ensi viikolle munajohtimien aukiolotutkimusta varten. Viime käynnillä lääkäri väläytteli myös, että jollei siitä inssistä raskaus ala, niin voisi harkita esimerkiksi luovuttajan vaihtoa. Katsotaan.

Tän päivän hyviin puoliin kuuluu kuitenkin se, että mulla on tänään iltavuoro ja saan viettää rauhallisen aamun kotona. Tuohon jatkuvaan poraamisen, ja muun järkyttävän metelin, ääneenkin on tavallaan alkanut jo tottua. Olen aika ääniherkkä ja ärsyynnyn sata lasissa, jos kuuluu jotain "ylimääräisiä" ääniä - ehkä tää putkiremontti on hyvää siedätyshoitoa! Vaimo oli myös illalla laittanut mulle kahvinkeittimen aamua varten valmiiksi, niin sain napista painamalla valmista kahvia. Pienet teot ja huomionosoitukset on rakkautta! <3

Hyvää kannattaa siis odottaa.

6 kommenttia:

  1. Voi ei:( meinaatteko vielä ennen kesäsulkua yrittää vai jääkö teillä syksyyn? tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En osaa sanoa vielä. Ei ehditty juuri tekemään suunnitelmia, kun vaimon piti lähteä töihin. Liennee katsottava se ens viikon tutkimus ensin. Mulla olis niin paljon ajatuksia tähän aiheeseen, että tehtävä varmaan oma postaus tai palattava aiheeseen myöhemmin. :D

      Poista
  2. Tosi harmi homma ettei onnistanut. Kannatan kyllä luovuttajan vaihtamista jos muutoin on ollut yrityksissä ajoitukset yms kohdallaan. Me vaihdoimme kolmannen tuloksettoman yrityksen jälkeen. Tiedä sitten, että oliko sillä vaikutusta lopputulokseen vai ei, mutta ei siitä varmasti haittaakaan ollut. Tsemppiä taas jatkoon! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ollaan mietitty sitä luovuttajan vaihtamista, ellei siitä aukiolotutkimuksesta löydy jotain selittävää. Ehkä se on vaan tuurista kiinni, mutta voisi tuoda itselle hyvää buustia jatkaa eri luovuttajan kanssa!

      Poista
  3. Meillä ihan sama tilanne, paitsi et menkat alko vasta testiaamua edeltävänä yönä. Ehdin jo innostua... Mälsää!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!