tiistai 4. huhtikuuta 2017

Inseminaatio II

Meidän toinen inseminaatio tehtiin muutama päivä sitten. Jäi hyvä fiilis käynnistä; eikä vähiten erinomaisen miellyttävän lääkärin vuoksi. Olen välillä kokenut, ettei meidän omalääkäri osaa huomioida hoidossa ketää muuta kuin sitä hoitoa saavaa osapuolta, eli meidän tapauksessa vaimoa. Luonnollisestikin hoidettava on pääosassa, joka on siis ihan fine, mutta välillä jää vaan sellainen tunne, että mullekin tietenkin voisi yleisiä asioita puhua. En ehkä osaa vastata täysin exaktisti vaimon kiertoa koskeviin kysymyksiin, mutta ihan sellaisia jokapäiväisiä asioita - niitä tiiän! 

Hyväksyn "tukihenkilön" roolini, koska itsehän me ollaan päätös tehty, että ketä hoidetaan. Mutta tiiättekö miten kivalta tuntui, kuin tämän toisen inseminaation suorittanut lääkäri keskusteli myös mulle? Hyvästi näkymätön seinäruusu - tervetuloa yhteisen projektin ja parisuhteen toinen osapuoli!

Ps. testipäivä osuukin mukavasti keskelle vierailua anopilla...

10 kommenttia:

 1. Olipa kiva löytää teidän bloginne! :) Onnea yritykseen, toivottavasti tärppäisi!

  VastaaPoista
 2. Miten se kokemus onkaan lääkäristä kiinni. Ei luulis olevan hankalaa katsoa kahta ihmistä kun puhuu on kyse sitte meikäläisistä tai heteropareista. Mahtava kuitenkin, et käynti oli tällä kertaa onnistunut. Nyt vain onnea matkaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pitkät on päivät odottaa..!
   Meidän omalääkärissä ei varsinaisesti ole mitään vikaa, mutta tän inssin lääkärin kanssa se fiilis vaan on jotenkin ihan erilainen. Niin kuin että mäkin kuulun tähän perheeseen. :D

   Poista
 3. Mites piinapäivät etenee jos saa udella? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime kertaan verrattuna nyt vähän nihkeämmin! Viimeksi taisin olla aika tiiviisti töissä, niin ei ollut aikaa pohtia. Nyt ollaan molemmat lomalla (joten aikaa riittää..!) Argh menis nopeammin...

   Poista

Kiitos kommentista!