sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

20 faktaa! (tai 10+10)

Nipsun  blogissa oli "20 faktaa minusta" - mahtavaa! Nyt mä olen samalla asialla, eli:

1. En tykkää heräämisestä. Olen usein aika kärttyinen vasta herättyäni... 

2. Töissä mun vastuualueenani on olla kiva. En oikein innostunut haavahoidoista, insuliineista, opiskelijaohjauksesta - tai oikeastaan mistään muustakaan jota esimies ehdotti. Ehkä tästä lannistuneena esimies keksi mulle ihan ikioman ja uniikin vastuualueen!

3. En mielelläni laita ruokaa. Ikinä.

4. Haluaisin vaihtaa autoa. Usein. Edellisessä ei yleensä ole mitään vikaa, mutta autoonkin voi kyllästyä! Viimeisin autonvaihto tosin tehtiin ihan järkiperäisistä syistä - mussa on siis tapahtunut kehitystä.

5. Stressaan asioita. Paljon. Tämä tosin edesauttaa sitä, että...

6. ...selvitän asioista mahdollisimman paljon etukäteen! Tiedän tarkalleen miten vieraisiin kohteisiin mennään, koska olen selvittänyt reitin etukäteen. Haen netistä ohjeita, vinkkejä ja ongelmanratkaisuja. Jos en osaa ladata porakoneen akkua: otan selvää.

7. Nipsun tapaan olen myöskin erittäin sosiaalinen! Yleensä myös tykkään lähes kaikista, jotka tapaan. Tietenkin jotkin ihmiset sitten todistaa käytöksellään, että se tykkääminen olisi voinut jäädä tekemättäkin.

8. Pidän eläimistä. Tällä hetkellä meillä on vain koira, mutta lemmikkeinä meillä on ollut marsuja, hamstereita, gerbiilejä, lisko ja kaloja (jos kalat lasketaan lemmikiksi).

9. Olen koukussa tekniikkaan. Yleensä sellaisiin, jotka on aivan turhia. Jos on kotona jo vedenkeitin, niin eikö voisi saada vielä sellaistakin, jossa on lämpöasteiden säätö? Ja neonvalo. Ja musiikki. Ja...

10. Rakastan lukemista. Meillä on kotona minikirjasto!

Vaivalla sain keksittyä itsestäni edes neljä ensimmäistä asiaa, niin keksin seuraavat kymmenen vaimosta! 

1. Vaimo herää aina kahdeksalta. Myös vapaapäivinä herätyskello soi klo 8:00.

2. Vaimolla on tukkakriisi joka päivä. Kun yksikin hiussuortuva asettuu väärin, on koko tukka pilalla. 

3. Jos joku voi inhota punkkia maailmassa eniten: se on mun vaimo. Metsään ei voi mennä maaliskuun ja lokakuun välillä, koska siellä voi olla punkki - loppuajat vuodesta siellä voi kuulemma olla liukasta.

4. Hän on aina valmiina lähtemään mun mummolle pelaamaan korttia! Joskus epäilen, että mun mummo ja vaimo on best friends for ever...

5. Vaimo on aivan loistava lasten kanssa! Paitsi varhaiskasvattajana työn puolesta, mutta ilmeisesti joissakin ihmisissä on olemassa synnynnäinen taito toimia myös kiukuttelevien 2-vuotiaiden kanssa.

6. Hän on tyylikäs. Hän osaa pukeutua tilaisuuteen kuin tilaisuuteen, ja on taatusti yksi paikan näyttävimmistä leideistä. Olen tietenkin tässä hieman puolueellinen, mutta huomioitakoon, että mun mielestä sopiva pukeutuminen jokaiseen tilaisuuteen on kollarit..!

7. Hän on luova. Rakastaa kirjoittamista, ja on itseasiassa siinä myös hyvä.

8. Vaimo on älykäs! Saatamme edelleen toisinaan keskustella esimerkiksi kielioppisäännöistä - perusarkea. Luokkansa ehdotonta kärkeä kouluaikoina, eikä iän myötä ole ainakaan muuttunut tyhmemmäksi.

9. Vaimo voi viettää tuntikausia pelaten The Simsiä.

10. Vaimo on järjestelmällinen: hän luottaa mm. listoihin. Ennen riitti pelkkä kauppalista, mutta nykyään meillä on myös siivouspäiville listoja, vieraiden tulon valmistelua varten -listoja, leipomislistoja... you name it - meillä on sille lista!

Toisesta ihmisestä kymmenen faktan keksiminen oli mahdollisesti vielä vaikeampaa kuin itsestä. Kieltämättä tosin tekee aika hyvää välillä miettiä millainen itse on ihmisenä - tai millaisen ihmisen kanssa elää. Aika loistava tyyppi tuo vaimo.

3 kommenttia:

 1. Hauska ku sulla oli vaimostakin oma tällänen! Pitäiskö itekki tehdä L:stä.... :D
  Vaikutatte molemmat oikein mukavilta ja löytyy samoja juttujakin :-----)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tee tee! Mäkin mielelläni kuulisin L:stä lisää! :D

   Poista
 2. Voi vitsi olipa kiva! Ja kuullostatte kyl aivan mahtavilta tyypeiltä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!